Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 15 februari 2017

Roompot Vakanties zet in op Gazelle e-bikes

Voor gasten die op parken van Roompot Vakanties verblijven, wordt het vanaf komend voorjaar heel gemakkelijk om er met een e-bike op uit te trekken. Roompot Vakanties biedt al jaren een fietsverhuur service en breidt deze nog verder uit. Al voor vertrek naar het vakantiepark kunnen gasten voortaan een e-bike reserveren. Daarmee speelt Roompot Vakanties in op een groeiende vraag.

3.000 verhuurfietsen
Roompot Vakanties heeft nu al 3.000 verhuurfietsen van Gazelle. Ze breidt de e-bike verhuur uit op 30 parken in Nederland en Duitsland. Naar verwachting vanaf eind januari kunnen de eerste gasten bij hun reservering een e-bike boeken voor een verblijf in april of later. Bij aankomst op het park staan de maatwerk elektrische Gazelle-fietsen klaar voor gebruik.

Met de tijd mee
“Vitaliteit wordt almaar belangrijker en de populariteit van fietsen onder toeristen neemt steeds meer toe. Zeker onder mensen uit de omliggende landen België en Duitsland. Roompot Vakanties is bekend om haar sportieve en actieve vakanties. En speelt daar ook ruimschoots op in met sport en animatie. Zo wordt er nu al op ieder park verhuur van ‘gewone’ Gazelle-fietsen aangeboden. We gaan met de tijd mee en bieden e-bikes, die al voorafgaand aan de vakantie zijn te boeken”, zegt woordvoerder Marc Volleman van Roompot Vakanties.

Bron en hele artikel: Verkeersbureau