Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 6 juli 2017

Roompot bouwt 100 vakantiehuizen aan Donkvijver

De stad Oudenaarde heeft met het Nederlandse Roompot Vakanties een ervaren en betrouwbare partner gevonden voor de ontwikkeling van de vroegere Kompascamping (onderaan) aan de Donkvijver.

Het stadsbestuur van Oudenaarde is als eigenaar van de terreinen zowel voor als achter de schermen al een hele tijd aan het zoeken naar een partner voor deze site. Roompot is één van de grootse Europese vakantieaanbieders en beheert meer dan 200 vakantieparken in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en België.

Volharden

“Hoewel sommigen twijfelden aan de haalbaarheid van de toekomstplannen voor de Donkomgeving, is het stadsbestuur blijven volharden en heeft het de lat hoog gehouden. Het feit dat zo’n grote speler nu mee de schouders wil zetten onder het project toont aan dat deze visie wel degelijk de juiste was. Roompot Vakanties is ook geen onbekende partner: in 2016 was er al een succesvolle samenwerking voor een pop-up camping aan de Donk tijdens het Ronde van Vlaanderen-weekend”, schetst burgemeester van Oudenaarde Marnic De Meulemeester.


Bron en hele artikel: bouwkroniek