Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 14 maart 2017

Modelwoningen arriveren op Roompot-vakantiepark Schaijk

Het was een tijdje rustig rond Roompot-vakantiepark Schaijk in wording, maar nu komt er vaart in. Volgende week worden op het gedateerde recreatieoord Parcival aan de Hermanusweg in Schaijk twee modelwoningen neergezet. Op 1 april start de verkoop van de eerste 62 van in totaal 136 vakantiehuizen. De nieuwe website staat vanaf woensdag online.

In de huisjes kunnen particulieren investeren. Daar is volgens ondernemer Charles Veerkamp veel animo voor. Na de aankoop levert de verhuur (via Roompot) meer rendement op dan een spaarpotje bij de bank. De koper kan natuurlijk ook zelf gebruik maken van zijn vakantiewoning. Huisjes zijn er vanaf 118.900 euro, inclusief grond.

Veerkamp zoekt met zijn park aansluiting bij de Maashorst. De huisjes op grote percelen moeten het 'authentieke outdoorgevoel' uitstralen. ,,Ze hebben ook geen voor- en achtertuin, ze gaan op in de natuur. Met grote glaspartijen en een wandafwerking van vurenhouten planken. We werken met natuurlijke, duurzame materialen'', zegt Veerkamp.

Bron en hele artikel: BD