25 maart 2017

Bouwstop voor huisjes vakantiepark Boomhiemke

Het vakantieseizoen nadert, maar Vakantiepark Boomhiemke op Ameland is deels nog een bouwput. Een bouwstop legt het werk van ontwikkelmaatschappij Duinpark Boomhiemke BV stil.

Vijf prefabhuisjes staan in een treintje op het terrein klaar om te worden geplaatst. Drie van zulke huisjes zijn al geplaatst en kunnen in de verhuur. Voor de vijf zijn gaten uitgegraven voor de fundering. Dat klopt echter niet met de kampeerbestemming van het park.

Op 17 februari constateerde de gemeente vijf bouwputten achter het hoofdgebouw. Ze legde een bouwstop op. De gemeente was getipt door enkele vakantiehuizeneigenaren, die niet te spreken zijn over de gang van zaken op het park.

Marc Volleman, woordvoerder van Roompot Vakanties, onderstreept dat de activiteiten van de projectontwikkelaar los staan van Roompot. ,,Wij zijn de verhuurder-exploitant en niet de projectontwikkelaar.” Actief op Boomhiemke zijn Roompot Projects, Roompot Vakanties, Roompot Living dat de accommodaties inricht, en dan is er nog de projectontwikkelaar Duinpark Boomhiemke BV. De twee vakantiehuizeneigenaren die de zaak hebben aangekaart spreken van een ,,kerstboom aan bv’s”.

Bron en hele artikel: LC.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten