12 april 2011

Nieuw bij Roompot Vakanties: Résidence Klein Vink


Eind mei opent Roompot Vakanties samen met Arcus Resorts het nieuwe luxe Résidence Klein Vink in Arcen. De Résidence is een uitbreidingen op het bestaande vakantiepark Klein Vink. Op Résidence Klein Vink staan prachtige villa’s in landelijke stijl die voorzien zijn van alle comfort. Op dit moment is de realisatie van 100 ruime vrijstaande recreatievilla’s met veel vrijheid en alle ruimte voor groen in volle gang. Het terrein is omringd door een prachtig bos en grenst direct aan het huidige park Klein Vink. Eind mei zullen de eerste woningen in verhuur worden genomen.

Een eigen plek
Résidence Klein Vink biedt u een eigen plek in de bossen van Limburg. Een plek waar u naar toe kunt om heerlijk samen te genieten van wellness en natuur. Naast de mooie natuur met rivieren en beekjes is hier ook het bekende Thermaalbad Arcen gevestigd. Bij een verblijf op Résidence Klein Vink heeft u dagelijks recht op 2,5 uur gratis toegang tot dit sfeervolle en ontspannende kuuroord.
De talloze fiets- en wandelroutes, de leuke dorpjes, de enige echte Limburgse bierbrouwer ‘Hertog Jan’ en de Arcense Kasteeltuinen. Liever een dagje shoppen? De Duitse steden Keulen en Düsseldorf liggen vlak over de grens. In de Bourgondische steden Maastricht, Roermond en Venlo nodigen de gezellige terrassen en knusse cafés u van harte uit een plaatsje te zoeken

Bron en hele artikel: Blog roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten