30 augustus 2011

Roompot-app voor iPhone


Roompot Vakanties heeft een applicatie (“app”) voor de iPhone ontwikkeld. Steeds meer mensen gebruiken het internet op hun iPhone en doen dat vaak het liefst via een app. De Roompot-app biedt de mobiele internetgebruiker het gemak en de belangrijkste functionaliteiten, die u van onze gewone website ook mag verwachten.
Wat kunt u met de Roompot-app op uw iPhone?
  • Dagelijks onze ‘Aanbieding van de dag’ bekijken en boekenWij hebben dagelijks een buitenkansje voor u. Een aantrekkelijke korting op een vakantiepark in binnen- of buitenland, leuke Koos Konijn gadgets voor een speciale prijs of gratis kamperen. Het komt allemaal voorbij, bekijk onze dagaanbieding met de Roompot-app waar en wanneer u maar wilt.
     
  • De beste aanbiedingen en lastminutes  bekijken en boekenAls u lastminute op vakantie wilt of op zoek bent naar een scherpe vakantie aanbieding, dan moet u onze app hebben. Er is altijd wel een leuke vakantie te vinden voor een aantrekkelijke prijs.
     
  • Parkinformatie raadplegen
    Als u nog twijfelt waar u op vakantie wilt of tijdens uw vakantie wilt weten wat er op het park te doen is, kunt u per park informatie opzoeken. Algemene informatie zoals de ligging en omgeving, maar ook de beschikbare faciliteiten met hun actuele openingstijden en komende evenementen op het park.
Bron: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten