10 september 2013

Roompot start bouw zorg- en wellnesshotel en thermaalbad

De eerste steen voor Parkhotel Bad Arcen, een nieuw zorg- en wellnesshotel pal naast het Roompot Thermaalbad Arcen, is vandaag gelegd.

Frank Habets, algemeen manager Roompot Thermaalbad Arcen & Roompot Klein Vink: ‘Het Roompot Parkhotel wordt een heel modern hotel met prachtige faciliteiten. Het hotel heeft 90 kamers en er kunnen 180 gasten overnachten.

Daarmee is dit niet alleen grote stap voor ons, maar ook een belangrijke toeristische impuls voor de regio Venlo.

Het nieuwe hotel komt in directe verbinding met het Roompot Thermaalbad Arcen te liggen. In de lobby van het Thermaalbad worden onder meer een restaurant en een foyer gerealiseerd. In het hotel worden unieke faciliteiten gebouwd. De fysiotherapeutische afdeling wordt fors gemoderniseerd en uitgebreid. De kuurafdeling is ook gemoderniseerd en gaat zich toeleggen op meerdaagse behandelingen voor patiënten met klachten als Reuma, Artritis, Bechterew en Fibromyalgie en wordt geleid door een reumatoloog van het ziekenhuis Venlo. Daarnaast vinden er op dit moment gesprekken plaats met een pijnkliniek, die 10 daagse behandelingen wil gaan bieden aan patiënten met chronische pijnen.

Bron: Zorgvisie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten