14 februari 2014

Roompot introduceert Largo Villa

Op Twitter meldde Roompot "Met trots presenteren wij ons nieuwe merk: Largo Villas. Droom mee en neem een kijkje op de website"

Op de website wordt vermeldt
Largo Villas - een nieuw merk van premium villa's en resorts in heel de wereld. Alles staat in het teken van een onvergetelijke, eerlijke en verrassende beleving.”

Largo Villas wil je in de toekomst een aanbod presenteren in drie concepten: Largo Villa, Largo Resort en Largo Pure. De rode draad door de drie is een onvergetelijke authentieke ervaring voor al onze gasten.

Largo Villa, dat is Individueel en exclusief genieten van de mooiste plekjes op aarde. Na maanden van intensief scouten overal ter wereld, hebben we een aanbod van meer dan 500 villas waar we met 100% zekerheid van kunnen zeggen dat ze aan ieders wensen voldoen. Stuk voor stuk plaatsen ze je in het hart van je vakantiebestemming en de lokale bevolking. Stuk voor stuk zijn ze allemaal de gedroomde basis van een luxueuze vakantie op maat. Of het nu met familie en vrienden is of romantisch met twee, een culinair avontuur, lekker relaxen of een sportieve uitdaging, altijd opnieuw is het genieten voor gevorderden.

Largo Resort is het beste van twee werelden. Het comfort van een individuele villa met de service van een hotel. Momenteel zijn we druk in de weer om je zo snel mogelijk te kunnen ontvangen in onze eigen resorts. Hier gaan we niet alleen uit van alle luxe en comfort die onze gasten op vakantie verdienen, we willen vooral respect hebben voor de harmonie met de bestemming. Zorg dragen voor de omgeving waar jij graag op vakantie gaat, waar dat ook mag zijn. Op die manier kunnen we niet alleen genieten van de mooiste plekken op aarde, maar er ook voor zorgen dat dat nog vele generaties lang zo kan blijven.

Als laatste concept hebben we Largo Pure. Een lodge pal op het strand, een nostalgische woonboot of een luxueus tentenkamp op je eigen prive eiland. In tegenstelling tot onze twee andere concepten, ligt de focus niet zo zeer op luxe, maar des te meer op in alle comfort een authentiek avontuur beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten