2 juni 2015

Win kaarten Concert at Sea bij Roompot

Roompot Concert at Sea

Op de Brouwersdam in Zeeland vindt op 26 en 27 juni weer het "Concert at Sea" plaats. Roompot heeft nu een actie waarbij je samen met 3 vrienden kans maakt op weekendkaarten inclusief overnachting in een Roompot bungalow op het festivalterrein van Concert at SEA. Zo kan je vanaf je terras genieten van de zon, de zee, het strand en natuurlijk de muziek. Een personal assistant voor de winnaars maakt het VIP gevoel helemaal compleet.

Er worden ook 5 Concert at SEA weekendkaarten voor 2 personen verloot. Je moet natuurlijk wel even aangeven waarom je vindt dat jij en je vrienden moeten winnen.

Bekijk Roompot actie Concert at Sea

De uitslag volgt op 16 juni. Meer informatie over het programma van Concert at Sea vind je op concertatsea.nl. Zo treden bijvoorbeeld Miss Montreal, Rowen Heze, Lenny Kratitz, Liptease, Blof en Racoon op.

Bekijk Concert at Sea
  
Programma Concert at Sea

Tip: met de handige CAS app kan je het programma en meer handige info bekijken.

Als je niet wint, maar toch onderdak zoekt in Zeeland tijdens Concert at Sea: Roompot heeft 23 vakantieparken in Zeeland. Zo ligt bijvoorbeeld Roompot park Klein Poelland (bij Renesse) op 6 km van het festivalterrein (dit park en andere Roompot parken in de buurt zijn nu echter al uitverkocht!).

Bekijk Roompot parken in Zeeland

Bron: slapenopcas.nl, concertatsea.nl, roompot.nl