woensdag 27 januari 2016

Roompot in Zeeland: alle Bungalowparken

¨Leuke

Zoekt u een bungalowpark of vakantiepark in Zeeland? Roompot heeft vele vakantieparken in deze mooie provincie. Natuurlijk zijn de stranden in Zeeland een grote attractie. Maar ook de vele gezellige dorpjes, badplaatsen als Cadzand Bad en Domburg en leuke steden zoals Middelburg zijn erg leuk om te bezoeken. De combinatie van natuur, strand, water en veel ruimte maken Zeeland een geliefde vakantiebestemming voor velen!

Roompot Bungalowpark in Zeeland

Op de site van de VVV zeeland staat veel informatie voor een leuk dagje uit, leuke plekken om te shoppen, tips voor watersport, fiets- en wandelroutes routes en nog veel meer.

Hieronder ziet u een overzicht van de Roompot vakantieparken in Zeeland, met natuurlijk bekende parken als Roompot Beach Resort en het luxe Residence Cadzand Bad. Sommige parken hebben ook een overdekt zwembad.

Veel parken liggen natuurlijk vlakbij de Zee, of aan het water van de Oosterschelde. Bij mooi weer is een zwembad dan niet zo hard nodig ;)

Roompot in Zeeland

Center Parcs Port Zélande

Er zijn natuurlijk ook nog andere bekende vakantieparken in Zeeland - zoals bijvoorbeeld Port Zélande van Center Parcs (vlakbij Ouddorp). Dit park ligt aan het Grevelingenmeer, direkt naast de haven en het is maar zon 10-15 minuten lopen naar het brede Noordzeestrand! Vooral als het lekker weer is is dit een heerlijk park met veel leuke dorpjes en mooie stranden in de buurt.

En niet te vergeten: voor watersporters is het Grevelingenmeer een heel mooi gebied. Er is veel plek om te zeilen of te surfen. Een kanotocht is ook mogelijk, maar pas wel op met de wind op open water.

Landal parken in Zeeland

Tot slot heeft Landal ook diverse mooie parken in Zeeland:
Er is dus heel veel keus! Neem gerust de tijd om parken te vergelijken. Onze tip: er zijn ook kleine parken met luxe vakantiehuizen maar niet zoveel extra´s in het park zelf. De prijzen zijn, zeker buiten vakantieperiodes heel redelijk.

Niet goedkoop, maar wel erg mooi is Landal Residence ´t Hof van Haamstede. Hier vindt u 24 luxe vakantiehuizen (zie foto) en 8 mooie vakantiewoningen in het ¨Herenhuis¨. De ligging van dit kleine park is erg mooi - dicht bij het strand en tegenover natuurgebied Zeepeduinen.