6 maart 2016

Roompot-topman Jurgen van Cutsem: 'Tweet over mijn vertrek is onzin'

Algemeen directeur Jurgen van Cutsem van Roompot Vakanties is verbaasd over een tweet die zinspeelt op zijn vertrek bij het recreatiebedrijf. "Ik kan u voor 500 procent garanderen dat dat totale onzin is.'' Het Twitter-account Nieuwenhovepolder (@Nwehovepolder) stuurde zondag het bericht de wereld in dat de topman van Roompot Vakanties zijn biezen pakt.

In de tweet staat dat Van Cutsem 'een brief over zijn aftreden heeft gestuurd aan de eigenaren van Noordzee Residence Cadzand-Bad'. Volgens de Roompot-directeur is sprake van een Broodje Aap. "Ik zit hier twee jaar en ben van plan nog vele jaren aan te blijven. Er is nog veel werk te doen." Roompot Vakanties heeft immers ambitieuze groeiplannen. Het wil het grootste recreatiebedrijf van Europa worden. Volgens Van Cutsem ligt het groeiplan van Roompot op koers. Maandag heeft Roompot Vakanties in een tweet het bericht van Nieuwenhovepolder afgedaan als 'onjuist'. Van Cutsem denkt dat verdere stappen weinig zin hebben.

'Roofpot'
Lex Helmich, bestuurslid van de belangenvereniging Noordzee Residence Cadzand-Bad, zegt in een reactie op de tweet van Nieuwenhovepolder geen brief van Roompot te hebben ontvangen. Volgens Van Cutsem kan dat ook niet, "Ik heb nog nooit een brief naar Noordzee Residence gestuurd."

Het is onduidelijk van wie het Twitter-account Nieuwenhovepolder is.

Bron en hel artikel: PZC