18 april 2016

Een weekend genieten en meewerken aan een video van de Koos Konijn Foundation

Heeft uw gezin door ziekte, financiële zorgen of andere tegenslagen echt behoefte aan een weekend plezier beleven met elkaar? En vinden u en uw kinderen het daarnaast leuk om tijdens het Koos Fanweekend in Weerterbergen -vrijdag 20 t/m maandag 23 mei- mee te werken aan een videoproductie ter promotie van het nieuwe initiatief van Roompot Vakanties; de Koos Konijn Foundation?
Meld uw gezin dan voor woensdag 13 april 2016 aan door het inschrijfformulier in te vullen en motiveer waarom jullie in aanmerking komen voor dit compleet verzorgde weekend.

Uw aanmelding wordt beoordeeld door een interne commissie. Wanneer u in aanmerking komt, neemt een van onze medewerkers persoonlijk contact met u op en zal er eventueel aanvullende informatie worden gevraagd over bijvoorbeeld uw medische en/of financiële situatie.
Indien wij voor maandag 18 april 2016 geen persoonlijk contact met u opnemen, komt u op dit moment helaas niet in aanmerking. Natuurlijk kunt u zich te allen tijde aanmelden op onze website om in de toekomst opnieuw kans te maken op een vakantie met de Koos Konijn Foundation.

Bron: Roompot