Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 27 februari 2021

Na de winterpret willen veel mensen toch nog even weg in eigen land

Nadat we ons massaal konden amuseren in de sneeuw en op het ijs, worden nu toch weer wel wat meer vakantiehuisjes geboekt op de parken en in de vrije natuur. Nergens zitten de parken vol of zijn alle huisjes geboekt voor de voorjaarsvakantie. Maar nu het gedaan is met het fraaie winterweer willen veel mensen toch nog wel weg. Zeker met lenteweer op komst, blijkt woensdag uit een rondgang van NU.nl.

Ook Center Parcs ziet het aantal boekingen de afgelopen dagen oplopen. "Mooi weer bij de start van de vakantie voor een groot deel van het land, dan willen mensen de natuur in", zegt de woordvoerder.

...

Dat hebben ze bij Roompot niet gedaan. "Veel van onze parken hebben niet eens een zwembad. Gasten komen meer bij ons voor de locatie en omgeving", zegt een woordvoerder van Roompot, dat 120 parken in Nederland heeft. Wat voor weer het is, heeft daardoor wel grote invloed op het boekingsgedrag. "We merkten dat veel mensen ook juist in het winterweer op de parken wilde verblijven." En omdat mensen "de vier muren toch zat zijn" loopt de bezetting volgende week op tot 80 procent.

Bron en hele artikel: nu



of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN