Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 8 juli 2022

Investeerders azen op kleine vakantieparken: 'Lag ineens een oprotbrief'

 Grote vakantieparkketens als Landal, Roompot en EuroParcs azen op de kleinere parken. Ze willen de parken, maar ook campings en recreatieterreinen opkopen, om ze vervolgens op te knappen. Daarbij stuiten ze op verzet van de huidige bewoners die hun plek niet kwijt willen. "Verdriet, woede frustratie. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de natuur."

Voor veel huurders van vakantiehuisjes is 'hun plekje' een tweede thuis waar ze vaak komen. Zoals voor Tanja Tamina, die een huisje heeft op camping Meerzicht in Matsloot, een plaats op de rand van Groningen en Drenthe. "Veel mensen die hier staan hebben een klein appartementje in de stad. Een flatje. Die recreëren graag hier, zodat ze ook lekker buiten kunnen zitten", vertelt ze. 

Daniëlla van Gennep heeft een huisje op hetzelfde park. "Ik ben hier echt naartoe gekomen voor de rust en stilte. En vooral de natuur. Er wonen zoveel prachtige dieren hier op het park." Vlak voor kerst kreeg zij opeens een brief, van de nieuwe eigenaar van het park. Een 'oprotbrief', zo zegt ze zelf.

Bron en hele artikel: RTL Nieuws



of kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken !