Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 26 september 2022

Metamorfose van Roompot Park De Peel afgerond

 Het centrumgebouw van Roompot Park De Peel onderging de voorbije maanden een complete metamorfose. De gasten en vele passanten genieten er voortaan van een groot terras, een uitgebreide horeca en heel wat andere faciliteiten zoals een nieuwe minigolf, fietsverhuur, minimarket en receptie. In 2021 en 2022 kregen de vakantiewoningen ook al een totale make-over.

De heropening van het compleet vernieuwde centrumgebouw van Roompot Park De Peel in Vlierden (Noord-Brabant) vormt het sluitstuk van de totale make-over die het park de voorbije twee jaren kreeg.

Alles in functie van gastvrijheid en een maximaal service-aanbod

Na een gefaseerde en complete restyle van alle vakantiewoningen in 2021 en 2022 onderging het centrumgebouw van Roompot Park De Peel deze zomer een complete metamorfose. Gasten en de vele passanten zullen onmiddellijk merken dat de focus op gastvrijheid en een maximaal service-aanbod in een gezellig, modern en uitnodigend kader werd gelegd. Een concept dat Roompot ook eerder dit jaar toepaste bij de make-over op Vakantiepark Kijkduin en de eerdere opening van Roompot Park Wijdenes.

Bron en hele artikel: Pretwerkof kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken !