vrijdag 2 februari 2024

Roompot en Landal GreenParks opnieuw trotse partner van Delta Ride for the Roses

 Delta Ride for the Roses start opnieuw bij Roompot en Landal GreenParks in Goes

Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker. In Nederland zijn dat elk jaar meer dan 100.000 mensen die dit vreselijke nieuws krijgen. De gevolgen hiervan zijn vaak overweldigend voor de getroffene en zijn/haar entourage. Dankzij de inzet van vele onderzoekers, het medische personeel en vele organisaties winnen gelukkig steeds meer mensen die strijd en stijgt de overlevingskans.

Ook dit jaar gaat Roompot en Landal GreenParks de strijd mee aan tegen deze vreselijke ziekte. Als partner de Delta Ride for the Roses stelt het zijn parkeerterrein ter beschikking voor de start op 8 juni. Zo hoeft de organisatie geen locatie voor de start te huren en kan zij nog meer geld aan de strijd tegen kanker schenken.

Naast de materiële en logistieke steun zullen Roompot en Landal GreenParks medewerkers op 8 juni kunnen deelnemen aan de ritten van 25, 50, 80 en 120 kilometer en zo geld mee kunnen inzamelen voor het KWF.

Hét fietsevenement in Zeeland is voor jong en oud een vaste afspraak in juni. Dank zij o.a. de steun van Roompot en Landal GreenParks kon de organisatie in 2023 een recordbedrag van €314.374 aan het KWF schenken.

Bron: Roompot en Landal GreenParksof kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials