28 maart 2013

Bungalowdans: Twitter mee & WIN!


Speel mee met de Roompot Bungalowdans. Gebaseerd op de ouderwetse stoelendans, maar dan met bungalows, verassingspakketten, vakantiecheques en meer leuke prijzen. Wie o wie reageert het snelst zodra Roompot de muziek stopt en blijft er als laatste over in deze moderne stoelendans? De winnaars gaan er vandoor met geweldige prijzen.

Hoe doe ik mee?
Meedoen aan de Bungalowdans is heel simpel. Je hoeft alleen maar onderstaande 3 stappen te volgen, maar uiteraard wel eerst @Roompot volgen…

Bungalowdans Ronde 1
Claim je bungalow vanaf maandagmiddag 12.00 (op 25 maart) uur door onze actietweet (Ronde1 #Bungalowdans) te retweeten. Je hebt tot woensdagmiddag 15.00 uur de tijd om je bungalow te claimen en onderstaande tweet te retweeten.


Bungalowdans Ronde 2
Op donderdag stoppen we de muziek tussen 13.00 – 17.00 uur. Dit doen we met onze actietweet (Ronde2 #Bungalowdans). Zorg dat je klaar zit want alleen de snelste 250 retweeters gaan door naar de finaleronde. De finalisten worden op deze pagina bekend gemaakt.

Bungalowdans Ronde 3
Op vrijdag spelen we de finaleronde! We stoppen de muziek voor de derde en laatste keer tussen 11.00 – 15.00 uur.  Retweet onze actietweet in de finaleronde zo snel mogelijk (Ronde3 #Bungalowdans) want de 30 snelste mogen de prijzen gaan verdelen!

Bron: Roompot