Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 19 september 2021

Roompot opent nieuw Quriospark net bij de grens in Nederlands Limburg

 


Roompot opent op 1 september voor de tweede keer dit jaar een nieuw Quriospark. De bestemming is dit keer het Nederlandse Zuid-Limburg, nabij het drielandenpunt. Wie hier niet geboren is en de glooiingen van het Limburgse heuvellandschap begint te herkennen, ervaart hoe On-Nederlands mooi dit nieuwe Quriospark in Gulpen is gelegen.

Dit is het zesde park van Qurios onder de Roompotvlag. Het eerste Quriospark opende in 2016 en tot op heden lagen alle parken aan de kust. Het visitekaartje dat Qurios sindsdien afgeeft staat voor kwaliteit, duurzaamheid en excellente service voor de gasten. Dit levert Qurios een hoge gastwaardering op die ook al meermaals werd beloond met een Zoover award.

Een duurzaam park

Duurzaamheid is altijd het uitgangspunt voor de bouw van een nieuw Quriospark. De meer dan 80 normen van de Green Key zijn een gids op de route naar een park met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Bij de bouw wordt rekening gehouden met duurzame bouwmaterialen en wordt er ook een duurzaam inkoopbeleid gevoerd. Daarnaast is er het streven om zoveel mogelijk met in Nederland ontworpen en geproduceerde producten te werken.

Bron: Roompot



of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN