17 april 2013

Ontwikkeling nieuwe website


Voor Roompot heeft Relephant een compleet nieuwe site ontworpen en ontwikkeld.

Concept, ontwerp en technische realisatie en onderhoud
Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Sinds 2007 maakt Roompot gebruik van de door Relephant ontwikkelde zoek- en boek functionaliteit op basis van Fredhopper middleware. In de loop der jaren is dit steeds verder gegroeid tot een zeer uitgebreide, schaalbare webapplicatie.

Bundeling van input
Naast de meerdere keren per dag verversende prijzen, beschikbaarheden, promoties, arrangementen en acties vindt er real time communicatie met de boekingsengine plaats voor specifieke beschikbaarheden. Door middel van een door Relephant custom-made CMS onderhoudt Roompot deze dynamische data welke on demand kan worden geactualiseerd.

Bundeling van output
Relephant heeft de ontwikkelde Zend Applicatie naadloos weten te integreren met Drupal, waardoor Roompot Vakanties een grote mate van bewegingsvrijheid heeft om naar eigen behoefte microsites, themasites en individuele parksites toe te voegen en te onderhouden. De gebundelde data wordt, naast de eigen websites van Roompot Vakanties ook door Relephant gedeeld met de vele partners en affiliates van Roompot d.m.v. feeds en webservices.

Bron: Relephant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten