24 juli 2014

Parkhotel Bad Arcen belangrijke impuls voor regio

Vanaf vandaag (7 juli)  is de nieuwste aanwinst van Roompot Vakanties voor het publiek geopend: Parkhotel Bad Arcen. De Venlose wethouder Vera Tax en Roompot-CEO Jurgen van Cutsem openden donderdag het splinternieuwe hotel met 90 kamers, dat in directe verbinding staat met het bekende Thermaalbad Arcen in het Noord-Limburgs plaatsje.

aanwinst
Volgens Tax is het nieuwe hotel een aanwinst voor de regio. “Parkhotel Bad Arcen is een belangrijke aanvulling op recreatiepark Klein Vink, dat samen met Thermaalbad Arcen cruciaal is voor het toerisme en de naamsbekendheid van Arcen.”

Jurgen van Cutsem, CEO van de Roompot Groep: “Het is een modern hotel met prachtige faciliteiten, dat met 90 kamers ruimte biedt aan bijna 200 gasten. Met dit hotel voegt Roompot Vakanties een nieuwe parel aan zijn aanbod toe. Bovendien creëert dit project nieuwe arbeidsplaatsen”.

Onbeperkt genieten
Gasten kunnen tijdens kun verblijf onbeperkt genieten van de diverse ontspannende en heilzame thermaalbaden, Kneippbaden en sauna’s. Ook worden er verschillende wellnessbehandelingen aangeboden. Ver weg van alle drukte biedt dit nieuwe hotel de mogelijkheid heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Alle hotelkamers beschikken over gratis WiFi.

Bron: Verkeersburo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten