24 augustus 2014

Roompot naast huisjes nu ook luxe vakantievilla's wereldwijd

Roompot Vakanties gaat zich richten op vakantiegangers die zich kunnen veroorloven duizenden euro's per week neer te tellen voor een exclusief verblijf in een villa in bijvoorbeeld Italië, Griekenland, Thailand of Zuid-Afrika.
De Nederlandse onderneming, groot geworden met de exploitatie van vakantieparken en de verhuur van vakantiehuisjes aan de Zeeuwse kust, heeft hiervoor de merknaam Largo Villas in het leven geroepen.

'Wij zijn nu al jaren vooral actief in het midden- en lagere segment van de vakantiemarkt en gaan ons nu ook richten op het topsegment. Daar zit nog volop groei in', zegt de vorig jaar aangetreden topman Jurgen van Cutsem.

Weddingplanner
Roompot treedt op als bemiddelaar tussen vakantieganger en de eigenaar van de villa's. Daarbij gaat het niet alleen om het verhuren. 'Je kunt ons zien als een 'weddingplanner' voor vakanties. Wil de gast een butler, een chauffeur of een privékok, dan regelen wij dat. Een ballonvaart, een concert in de tuin, dat kan ook', aldus Van Cutsem.

Het bedrijf heeft inmiddels 800 villa's in het bestand. 'Wij gaan Largo eerst neerzetten voor klanten in Nederland, België en Duitsland. Daarna willen wij ook actief worden in landen als China en Rusland.'

Bron en hele artikel: AD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten