22 september 2016

Nieuw bungalowpark in Zeeland: Resort Oesterdam

¨Resort
Roompot bouwt aan een nieuw bungalowpark: Resort Oesterdam. Dit nieuwe park ligt in Nationaal Park Oosterschelde op de grens van Zeeland en Noord-Brabant.

Thema van het vakantiepark is watersport. Er is ook een watersportwinkel. Zelfs met je eigen boot aanleggen is straks mogelijk. In het park komt een restaurant met afhaalservice (pizzeria) en een terras, fietsverhuur en een speeltuintje.

De accommodatie op dit park mag er wezen: luxe en ruime vrijstaande villa´s voor 6, 8 of 10 personen. (type Oesterdam 6, Type Oesterdam 8 en type Oesterdam Wellness 10). Een deel van de villa´s ligt direct aan het water of bij de jachthaven.

Vanuit het park kan je bijvoorbeeld leuke uitstapjes doen naar steden als Bergen op Zoom en Antwerpen. Of ontdek het gezellige stadje Tholen met een historisch centrum en een fraaie stadswal. 

Roompot Resort Oesterdam wordt nog gebouwd op dit moment. Opening is naar verwachting komend voorjaar. We zien echter ook al prijzen voor aankomsten in de herstvakantie. We houden u op de hoogte!