29 september 2016

Ferienresort Bad Bentheim Populairste Vakantiepark 2016 op Zoover


Vakantiepark Bad Bentheim, dat net over de grens bij de Achterhoek in Duitsland ligt is door Zoover is verkozen tot Populairste Vakantiepark 2016 (door de Duitse gasten). Roompot Vakantieparken heeft daarom een leuke actie.

Wanneer u tot 2 oktober een verblijf boekt profiteert u van 25 Euro extra korting. Een mooie kans om samen met vrienden of familie genieten van een korte vakantie op dit veelzijdige vakantiepark.

De vakantiehuizen, of zeg maar villa´s zijn verrassend groot en modern. In het parkcentrum vindt u de receptie met een klein winkeltje, een eenvoudig restaurant waar u een kop koffie kunt halen of een lunch kunt bestellen. Voor kinderen is er een (relatief kleine) overdekte speeltuin. Het animatieteam met Bollo de Beer verzorgt regelmatig leuke activiteiten.

In de omgeving vindt u mooie bossen. Een bezoek aan de middeleeuwse burcht in Bad Bentheim is ook absoluut een aanrader. Tip voor families met kinderen: aan de voet van de burcht (vlakbij de parkeerplaats voor dit kasteel) ligt een leuke speelplaats.

Meer informatie vakantiepark Bad Bentheim

Hoe gaat het in zijn werk met deze korting? Boek uw verblijf via de actiepagina en vul bij reservering in het veld ‘vouchercode’ de kortingscode ‘zoover2016’ in. De korting wordt dan vanzelf verwerkt door Roompot Vakantieparken.

Park Bad Bentheim op Zoover

Het park krijgt op Zoover gemiddeld het cijfer 8,5:

Vakantiepark Bad Bentheim op Zoover.nl

Meer informatie over de Duitse Zoover Awards vindt u overigens hier. In Nederland is het vakantiepark Bosrijk van De Efteling het meest populair.

Bron: www.roompot.nl