23 oktober 2016

Sauna in je vakantiehuis bij Roompot vakanties

¨Vakantiehuis
Ontspanning is vast één van de redenen om te kiezen voor een vakantiepark.

Vakantiehuis met sauna 

Roompot heeft maar liefst 47 bungalowparken met een privé-sauna in diverse huisjes.

Stress is iets waar veel mensen last van hebben. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar het aantal impulsen dat ons bereikt per dag. Via de PC en vooral via de smartphone worden we de hele dag bestookt met boodschappen en z.g. “calls to actions”. Alle moderne apparatuur zorgt er ook voor dat we onbewust steeds korter voor aanvang beslissingen nemen over allerlei zaken. (Ja, ook over het uitkiezen van een vakantiebunglow ;))

Last minute bungalowvakantie

Dat gedrag zorgt ook voor stress. Zowel bij degene die bijvoorbeeld een lastminute boeking razendsnel en toch zonder fouten (+glimlach) moet verwerken, maar zelfs bij de klant zelf. Want die heeft minder tijd zich voor te bereiden op bijvoorbeeld een bungalowvakantie.

Die toegenomen stress vergroot de behoefte aan de sauna. Om te beginnen zit je in je privésauna in je vakantiehuisje stil. Dat is al heel wat voor een hoop (gestresste) bezige-bij-mensen! ;)

De droge warme lucht maakt ook dat je spieren ontspannen. Ook is het goed voor je huid, omdat je poriën open gaan staan, waardoor het opgehoopte vuil kan verdwijnen. Dit is een vorm van ontgifting. (detox)

Hoewel het even schrikken is de 1e keer, is ook de koude douche erna ontspannend. (Ahum, vooral nadat je onder de douche vandaan komt. ;))

Gezondheidsvoordelen sauna


Een sauna in uw vakantiebungalow is ook gewoon lekker. Vooral als het wat kouder wordt. Al is het een publiek geheim dat als je een saunaatje pakt als het warm is buiten, je daarna beter tegen diezelfde warmte kunt! 

Sauna in een vakantiewoning: wellnessbeleving

Een sauna in een vakantiewoning is een luxe. Het is de wellness beleving waar u vast aan toe bent omdat u dit artikel aan het lezen bent. Maar een sauna in uw bungalow is vaak ook heel betaalbaar. Roompot heeft met maar liefst 47 parken veel keuze aan vakantieverblijfen met een sauna.

Let bij de beschrijving even op het soort sauna dat er in het vakantiehuis zit. Er zijn infrarood sauna´s en traditionele sauna´s met een echte oven. Het laatste type sauna kan flink heet worden en is voor ervaren saunaliefhebbers eerder aan te bevelen. En niet vergeten: voldoende water drinken.

Roompot vakantiehuizen met sauna bekijken

Tip: in het Duitse park Bad Bentheim (net over de grens bij de Achterhoek) boekt u in de winter nu al een midweek in een 4-persoons vakantiehuis mét sauna vanaf 99 Euro! (+ gebruikelijke bijkomende boekingskosten etc). Of wat dacht u van een luxe villa met een rieten dak in Resort Duynzicht bij Julianadorp (Noord-Holland) vanaf 287 Euro? Uiteraard met sauna.

Foto´s: roompotbusiness.nl; roompot.nl