15 oktober 2016

Luxe strandvilla’s van Resort Duynzicht nu bij Roompot groep

¨Resort
Een mooi en ruim vakantiehuis direct achter de duinen? Vlakbij Texel, Den Helder en het strand? En in het voorjaar in de buurt van de mooiste bollenvelden? Ja, dat voelt goed! 

Dat zal een belangrijke reden geweest zijn dat Roompot Resort Duynzicht onlangs (oktober dit jaar) heeft overgenomen van Hogenboom Vakantieparken. Roompot gaat maar door met uitbreiden! :)

Waar zij vroeger toch vooral vakantiebungalows hadden aan de Zeeuwse kust, zit Roompot nu overal in Nederland en ook nog eens op de mooiste plekken. Voor een gezin dat in de drukke Randstad woont (of in het Ruhrgebiet) is het toch een zegen om een paar dagen in de frisse lucht van Noord Noord-Holland te verblijven?

Daar is nog WEL ruimte. De sfeer is ook gemoedelijker. En de lucht is schoner. Dat gun je jezelf en ook je kinderen. Het is heerlijk vanaf Resort Duynzicht een uitstapje te maken naar Texel. Inderdaad, nog meer mogelijkheden om lekker te gaan fietsen. (of inline skaten, of steppen) Of door de oude haven van Oudeschild te struinen. Misschien houd je wel van parachutespringen? Texel is top daarvoor. (Vanaf het vliegveld)

En vanaf je luxe strandvilla ben je er zo. :) Want de boot naar Texel doet er maar een kwartiertje over. En meteen bij aankomst kun je voor een klein bedrag fietsen huren. Den Helder is vlakbij. Dit stadje staat niet bekend als de meest spannende plek op aarde, maar wat geeft dat? Je kunt er prima winkelen en ook lekker uit eten. Toch even een stads gevoel tussen alle meer “natuurlijke indrukken”. Den Helder is ook de stad van de Marine. De gemeente heeft als doel om het stadje meer als havenstad te promoten. Thema’s: zee, haven en schepen.

Skaten vanaf Roompot Resort Duynzicht

Wat de schrijver van dit artikel ook is opgevallen aan het gebied rond Resort Duynzicht zijn de prachtige bollenvelden in het voorjaar. En…de massa weet het niet of wil het niet weten…(te ver weg van Amsterdam en van Schiphol?) De tocht op skates die ik hier heb gemaakt was een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Zie de foto hier.

Resort Duynzicht IS al prima en gaat nog beter worden na de renovatie. Hier kom je echt tot rust en voel je je koning dan wel koningin. En maak gebruik van de faciliteiten van vakantiepark Strandslag Juliana, dat vlakbij ligt. Daar is een bowlingbaan, waterspeelplaats en een midgetgolfbaan. Het park zelf is omringd door de natuur. Dat voel je direct als je naar buiten kijkt. Het strand ligt op maar 500 meter. (en op dat strand is het aanzienlijk rustiger dan in bijvoorbeeld Zandvoort.)

Meer informatie Resort Duynzicht

Bron en foto´s: www.roompot.nl; www.lexandthecity.nl