21 april 2020

Nieuw vakantiepark in Someren versterkt aanbod Roompot in Noord-Brabant vanaf 2021

Ondanks de huidige coronacrisis die heel wat activiteiten lamlegt, bouwt Roompot verder aan zijn toekomst. Nederlands grootste aanbieder van woningen zal zijn aanbod in 2021 in Noord-Brabant met 100 nieuwe vakantiewoningen uitbreiden. Het nieuwe vakantiepark met prachtige en kwaliteitsvolle vakantiehoeves in Someren is in aanbouw.

Het toekomstige Roompot vakantiepark dat volgend jaar zijn deuren opent, zal 100 stijlvolle vakantiehoeves tellen. De vijf verschillende types hoeves zullen zeker in de smaak vallen bij de gasten van de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland. De woningen zullen voorzien zijn van rieten daken, horizontaal aangebrachte gevelbekleding van duurzaam hout en traditioneel metselwerk. Alles met een knipoog naar de historische architectuur in de regio.

Bij het uittekenen van het park hebben de architecten veel aandacht besteed aan een gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod dat een mooie eenheid vormt. De vijf verschillende types hoeves, geïnspireerd op de Brabantse boerderijen en schuren, bieden plaats aan gezelschappen van 4 tot 12 personen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime en stijlvolle ingerichte woonkamer, dubbele tuindeuren naar het terras, een volledig uitgeruste keuken, flatscreen tv in de woonkamer en wifi. Zij tellen 2 tot 6 slaapkamers en 1 tot 4 badkamers met luxe sanitair. Ongeveer een derde van de woningen kan zelfs met privé-sauna en jacuzzi worden gehuurd.

Bron en hele artikel: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten