Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 4 juni 2020

Récidence Koningshof neemt verhuuractiviteiten weer zelf ter hand

Na vijf jaar heeft Résidence Koningshof afscheid genomen van de verhuurorganisatie van Hogenboom en Roompot. Sinds januari dit jaar verhuurt het vakantiepark in Schoorl haar vakantiewoningen zelf onder het label ‘Uniek Parken’.

Résidence Koningshof in Schoorl

Résidence Koningshof is een vakantiepark in Schoorl met 75 vakantiewoningen, geschikt voor 2 tot 6 personen. De woningen zijn gebouwd in Oudhollandse stijl en zijn ook met sauna en jacuzzi te boeken. Dankzij de ligging aan de rand van Nationaal Park De Schoorlse Duinen en vlak bij het strand is het een geliefde bestemming voor toeristen.

Verhuur vakantiehuizen Résidence Koningshof via eigen website 

Na een samenwerking met Hogenboom Vakantieparken en Roompot Vakanties verhuurt Résidence Koningshof haar vakantiewoningen via een eigen website, gerealiseerd door Booking Experts en Booking Boosters. Deze website is sinds 6 januari 2020 live. Résidence Koningshof behoort samen met Bungalowpark Zuiderzee en Bungalowpark Remboe Village tot Uniek Parken, dat momenteel ook aan het ontwikkelen is in Wapenveld.

Eigen boekingssysteem Résidence Koningshof via Booking Experts

De reden voor de overstap van Roompot naar een eigen boekingssysteem via Booking Experts was de wens naar meer controle en meer eigen inbreng. “Sinds de overstap bepalen we zelf onze prijzen en kortingen en kunnen we beter onderscheid aanbrengen in de woningen”, aldus Linda Zwemmer, boekhoudster en receptioniste bij Résidence Koningshof.

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Roompot               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Center Parcs

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN