Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 25 augustus 2021

Roompot opent eerste padelbaan op Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin is het eerste Roompot park dat over een eigen padelbaan beschikt. Het vernieuwde centrumplein van het park onderging de voorbije weken een volledige metamorfose en combineert nu een vernieuwde horeca-ervaring, tal van hedendaagse en innovatieve sportmogelijkheden en entertainment.


Wie in het verleden al eens vakantie vierde op het Roompot Vakantiepark Kijkduin en er nu op centrumplein staat, zal niet geloven dat dit hetzelfde park is. De voorbije weken nam Roompot het grote centrumplein en de omliggende faciliteiten volledig onder handen.

Nieuwe horecaervaring

Centraal op het middenplein treffen gasten een moderne buitenbar waar zij heerlijke cocktails, een fris biertje en een lekker drankje voor de kinderen kunnen bestellen. De combinatie van loungezetels, hoge tafels en lagere zitplaatsen biedt aan elke leeftijdsgroep de mogelijkheid om comfortabel van dat drankje te genieten en een leuk moment met zijn gezelschap te genieten.

Grote LED-video wall en podium

Van op die plaats hebben de parkgasten ook mooi zicht op het aangrenzende nieuwe podium en grote LED-video wall waar een brede waaier aan live muziek en optredens worden gestreamed. Op het podium verschijnen Mascotte Koos en het Roompot entertainmentteam dan weer regelmatig voor een Koos Live of andere leuke activiteiten.

Het nieuwe centrumplein is zo ontwikkeld dat ouders vanaf het terras ook hun kinderen prima in het oog kunnen houden wanneer zij zich op de nieuwe speeltoestellen uitleven of de vele sportmogelijkheden uitproberen.

Bron: Roompot




of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN