Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 26 maart 2024

Vakantieparken zien nu al goede bezetting voor Pasen en de meivakantie

 De vooruitzichten voor Pasen (30 maart – 1 april) en de meivakantie (27 april – 5 mei) zijn bemoedigend voor de Nederlands vakantieparken. Uit de benchmarkcijfers van Booking Experts blijkt dat de boekingen voor de meivakantie zo’n 7% hoger zijn dan in dezelfde periode vorig jaar. We maakten ook een rondje langs de grotere ketens van vakantieparken.

Er is volgens de cijfers van Booking Experts ook bijzonder veel interesse in het verlengde Paasweekend, waar de afgelopen maand zelfs 54% meer boekingen werden genoteerd dan in vergelijkbare periode vorig jaar.

Landal GreenParks en Roompot: “De meivakantie belooft veel goeds en voorspelt een prachtige zomer! De boekingen zijn vergelijkbaar met vorig jaar. We zien dat onze collega’s op de nieuwe bestemmingen zoals Landal Strabrechtse Vennen, Landal Bourtange, Landal Wedderplassen en Roompot Hillview Resort Grandvoir in de Belgische Ardennen staan te popelen om de eerste gasten te ontvangen. Allen op unieke locaties midden in de natuur.”

EuroParcs liet al eerder weten dat de boekingen voor het voorseizoen een groei laten zien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het zijn vooral de Duitse gasten die zorgen voor de enorme impuls (ook al voor de zomervakantie.

Bron en hele artikel: Pretwerkof kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials