Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 29 maart 2024

Roompot en Landal GreenParks samen actief tijdens 22e Landelijke Opschoondag

Houd Nederland schoon en word weer verliefd op de natuur

Nederland heeft tijdens 22e editie van de Landelijke Opschoondag weer een grote voorjaarsschoonmaak gehad. De ‘Supporters van Schoon’ hebben met elkaar bijna 3.000 acties en gebieden op de kaart gezet. Zo ook vakantieaanbieders Roompot en Landal GreenParks die al meerdere jaren actief zijn bij zwerfafvalacties en een gezamenlijke inspanning leverden met collega’s op een aantal vakantieparken, waarbij ook huiseigenaren, gasten en omwonenden zich inzetten voor een schonere natuur. Kantoormedewerkers van beide vakantieaanbieders deden mee door de omgeving van hun kantoren op te schonen: Roompot in Goes en Uithoorn en Landal in Zwolle en Den Haag.

Van bosparken tot kustlocaties

Op de parken zijn schoonmaakmaterialen aanwezig en voor de kinderen is er een activiteitenaanbod, dat onderdeel is van het Fun & Entertainment programma op de parken.

Vanaf bosparken tot kustlocaties zijn gasten en omwonenden aan de slag gegaan rondom de volgende parken: Roompot Beach Resort (Kamperland), Roompot Bloemendaal aan Zee (Overveen), Roompot Egmond aan Zee, Roompot Gulpen, Roompot Lakeside Resort Brielle, Roompot Vakantiepark Weerterbergen (Weert), Roompot Zeebad (Breskens) en Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Landal Het Vennenbos (Hapert), Landal Landgoed t Loo (Oldebroek), Landal Miggelenberg (Hoenderloo), Landal Rabbit Hill (Uddel), Landal Strand Resort Ouddorp Duin (Ouddorp), Landal Stroombroek (Braamt) en Landal Twenhaarsveld (Holten).

“Met liefde trokken vele collega’s, gasten en diverse samenwerkingspartners de zorg voor natuur naar zichzelf toe,” aldus Jacqueline Baaijens-Bijman, Head of ESG (Environment, Social and Governance) van Roompot Landal GreenParks. “We hechten veel waarde aan duurzaamheid. Hoe duurzamer onze parken, hoe meer onze gasten genieten van een welverdiende vakantie, zonder onnodige belasting van het milieu.”

Activiteiten

Ieder park gaf daarbij een unieke invulling aan de opschoonactiviteiten. Zo verstopten de collega’s van Landal Het Vennenbos twee gouden eieren voor de deelnemers van de opruimactie. Voor de vinder(s) was er een leuke prijs. Op Landal Rabbit Hill kwam het Plastic Recycle Lab langs. Kinderen konden hier gelijk hun gevonden plastics recyclen. Op Landal Ouddorp Duin werd gezamenlijk met lokale ondernemers afval verzameld en samen met Roompot Duynhille werd na afloop van de actie een Bingo gehouden in strandtheater De Houten Kaap voor de deelnemers aan de Landelijke Opschoondag. Roompot Beach Resort had het hele L&E-programma van die dag omgegooid om alle activiteiten te betrekken op de natuur.

Bron: Roompotof kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials