vrijdag 28 juni 2024

Roompot opent Marber Veluwe in Hoenderloo: luxueus adults-only resort

Opladen door de perfecte balans tussen luxe en natuur, rust en activiteit

Hoenderloo, maandag 25 juni 2024 - Hartje Veluwe, midden in het groen, ligt het nieuwe exclusieve mini-resort Marber Veluwe temidden van ongerepte natuur. Een unieke plek die de perfecte balans biedt tussen luxe en natuur, rust en activiteit. Met haar adults-only benadering is het de ideale bestemming voor koppels of vrienden die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich willen onderdompelen in een omgeving die gezondheid, wellness en ontspanning vooropstelt.

Overal neem je de natuur volledig in je op: van de villa’s tot de op maat afgestemde (wellness) faciliteiten. Op het adults-only retreat staan luxe villa’s met grote raampartijen, waardoor het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Gasten kunnen genieten van een privé-terras met eigen buitenbad en uitzicht op het serene groen. Bij zonsondergang biedt de omgeving de kans om wilde dieren te spotten, zoals vossen, edelherten en wilde zwijnen. Marber Veluwe is de perfecte plek voor mensen die in alle luxe willen opladen in de natuur.

Gepersonaliseerd verblijf met de Marber app

Bij Marber Veluwe kan iedere gast zijn verblijf aanpassen aan de persoonlijke wensen via de speciaal ontwikkelde Marber app. Hiermee kunnen gemakkelijk yoga- en pilateslessen, massages en ijsbad trainingen worden geboekt in de Marber Studio. Zelfs private dining inclusief bijpassend wijnarrangement is te reserveren via de app en te genieten in de eigen villa. Via de handige app worden de sloten, verlichting, zonnewering en airconditioning bediend, waarmee gasten zelf in de hand hebben hoe ze ontwaken. Op deze manier wordt heel eenvoudig een break samengesteld die compleet past bij de persoonlijke wensen.

Na het boeken wordt er direct een bevestiging gestuurd, en tien dagen voor het verblijf volgt een persoonlijke link die toegang geeft tot de Marber app. In de app kunnen gasten een profiel aanmaken met persoonlijke interesses en direct het eigen verblijf samenstellen. Er is ook de mogelijkheid tot het bestellen van ontbijt en het vragen van tips in de omgeving via de Marber Guest support, in het chatgedeelte van de app. De Marber Guest support staat 7 dagen per week van 09.00 uur tot 21.00 uur voor bezoekers klaar.

Bron: Roompotof kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials