dinsdag 18 juni 2024

Roompot-personeel laat van zich horen bij start fietsevenement

Een stil protest vanmorgen bij de DELTA Ride for the Roses. De start van het evenement was bij het kantoor van Roompot in Goes. En daar bleek overduidelijk dat niet alle werknemers de verhuizing naar Amsterdam zien zitten.

Een paar weken geleden werd bekend dat het hoofdkantoor van Roompot in Amsterdam komt en dat verschillende afdelingen verdwijnen uit Goes. Dat kwam bij het personeel hard aan. Velen van hen zullen moeten verhuizen of heen en weer rijden als ze hun baan willen behouden.
Tot grote protesten kwam het niet. Ook kwam er weinig naar buiten over wat het personeel van de verhuizing vindt. De A4'tjes die er vandaag hingen zijn een van de eerste tekenen van verzet.
Donderslag bij heldere hemel

Dinsdagavond was er een bijeenkomst voor medewerkers in een wijkcentrum in Goes, georganiseerd door vakbond FNV. De bestuurder van de FNV Recreatie liet na afloop weten dat de verhuizing naar Amsterdam voor het personeel als een donderslag bij heldere hemel kwam.
Naam Roompot verdwijnt ook

Twee afdelingen blijven in Goes. Dat is de logistiek-afdeling en het contactcenter. De rest gaat naar Amsterdam. Ook de naam Roompot verdwijnt. De merken Roompot en  Landal GreenParks worden samen Landal .of kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials