Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 22 januari 2021

Roompot trekt met nieuw Qurios park naar Frankrijk

Het 50ste Franse vakantiepark in het Roompot aanbod belooft een erg bijzondere te worden. Voor het eerst in zijn geschiedenis zal Roompot een eigen park onder Franse vlag openen en exploiteren. De ontwikkeling van het Roompot park Qurios Le Grau d’Agde aan de Middellandse Zee start nog dit jaar zodat het park al volgend jaar zijn eerste gasten kan verwelkomen.

Bonjour la France

Roompot krijgt er volgend jaar een 50ste park in Frankrijk bij. Voor het eerst in de geschiedenis van Europa’s tweede grootste aanbieder van vakantieparken gaat het ditmaal niet om een partnerpark, maar om het eerste vakantiepark in Frankrijk dat Roompot zelf zal openen en uitbaten.

De opening van een eigen Frans park is voor de belangrijkste Europese kustspeler een (logische) strategische stap. Het land van de stokbroden, wijn en kaas is een erg populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders, Duitsers en Belgen, die jaarlijks ook meer dan 13 miljoen nachten bij Roompot doorbrengen. Daarnaast – en niet onbelangrijk - is Frankrijk ook de meest bezochte vakantiebestemming onder haar eigen 67 miljoen inwoners. Met de opening van een nieuw park onder Roompot vlag zal het Franse publiek nog sneller kennis maken met de kwaliteit en het comfort waarvoor Roompot in Nederland, Duitsland en België al garant staat.  

Prachtige regio en ideale bereikbaarheid

In zijn zoektocht naar een unieke, zonzekere en idyllische locatie aan de Middellandse Zee, (be)landde ontwikkelaar INLeisure in het vissersdorp Le Grau d’Agde nabij de populaire badplaats Cap d’Agde in de Languedoc-Roussillon. Naast zon, zee en strand biedt de regio tal van charmante dorpen en mooie steden zoals Béziers, Montpellier en het ommuurde historische Carcassonne die gasten maar al te graag zullen willen bezoeken. De vele charmante marktjes met smaakvolle lokale producten en de vele wijndomeinen die de regio verenigt, maken dat heerlijke vakantiegevoel helemaal compleet.

Verder is de regio erg gemakkelijk bereikbaar, of men nu de voorkeur heeft voor de auto (A75 en A9), de hogesnelheidstrein (Montpellier) of het vliegtuig (Béziers en Montpellier).

Kwaliteit, luxe en comfort verenigd op een prachtige plek onder de zon

Ruim een jaar voor de opening staat nu al vast dat het nieuwe Roompot park Qurios Le Grau d’Agde  zich op vele vlakken van de typische campings en bungalowparken in de regio zal onderscheiden.

Geflankeerd door de zonovergoten Middellandse zee en de idyllische rivier l’Hérault kon Roompot niet dromen van een mooiere ligging voor het toekomstige park waar gasten zich snel thuis zullen voelen. Ontwikkelaar INLeisure, de architecten en Roompot kozen voor een landschappelijk ontwerp met kronkelende paden en een fraaie beplanting die alle gasten de nodige privacy en een instant strand – of zelfs lagune – gevoel in de volle natuur zullen geven.  

Bron: Roompot



of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN