Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 12 januari 2021

Voorleesverhalen op Spotify van Koos Konijn.

Roompot’s mascotte Koos Konijn heeft zijn eigen voorleesverhalen op Spotify. Ouders kunnen de zeven Roompot Voorleesverhalen gratis op het muziek- en podcastplatform beluisteren. Elke aflevering duurt zo'n 4 tot 5 minuten.


Website met heel wat extra's

Koos Konijn is erg populair onder de kinderen. Vaak leren de jongste Roompot-gasten de mascotte tijdens een weekendje weg of op vakantie op een Roompot-park kennen en vertrekken ze met een knuffelversie van Koos Konijn naar huis. Koos wordt dan een volwaardig lid van het gezin; ook omdat de ouders hem in het spel van hun kinderen betrekken. Op de Koos Konijn website vinden ze namelijk heel wat inspiratie, zoals recepten van Koos’ lievelingseten, knutselmogelijkheden, spelletjes voor binnen en buiten, verhalen en natuurlijk heel wat filmpjes en foto’s.

7 korte voorleesverhalen voor de jongste gasten

Aan de vooravond van de kerstvakantie heeft Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen en Europa’s nummer twee zeven Roompot Voorleesverhalen met Koos Konijn ingelezen en op Spotify geplaatst. Zo kunnen kinderen de korte voorleesverhalen, die 4 tot 5 minuten duren, gratis met hun ouders beluisteren wanneer zij in bed liggen en net nog niet in slaap zijn gevallen.



of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN