vrijdag 26 maart 2021

Roompot breidt aanbod opnieuw uit met 2 parken in Frankrijk

Roompot groeit flink in Nederland, maar ook in het buitenland. Al voor de tweede maal dit jaar kondigt de tweede grootste aanbieder van parken in Europa een uitbreiding van zijn aanbod in Frankrijk aan. De twee parken zijn onmiddellijk boekbaar. Gasten zijn er dit jaar al welkom.


Heel wat Nederlanders, Duitsers en Belgen hebben duidelijk al besloten dat ze dit jaar in eigen land met vakantie gaan. Bij Roompot ziet men dit duidelijk aan de zomerboekingen. Toch verwacht de tweede grootste aanbieder van vakantieparken in Europa dat andere landgenoten richting Zuid-Europa zullen willen trekken. De bekendmaking van het coronapaspoort wakkert die vragen aan. Zij wachten alleen nog even op groen licht en zullen dan snel hun keuze maken.

In de volle natuur

Aan de spreekwoordelijke vooravond hiervan maakt Roompot bekend dat het zijn aanbod opnieuw uitbreidt met twee Franse parken. Ditmaal niet aan de kust, maar in de Zuid-Franse regio’s Aquitaine en Auvergne-Rhône-Alpes.

Vlakbij Sarlat, te midden van het heuvelachtige landschap van de Périgord Noir, zal het vijfsterrenpark Péneyrals de Roompot gasten in een oase van groen verwelkomen. Het park is ideaal gelegen om de mooie natuur, rijke cultuur en heerlijke lokale producten in de omgeving te ontdekken. Ook de kinderen zullen deze vakantie geweldig vinden. Met een aquapark van 1.200m2 zal zwemmen nu al bovenaan hun wenslijst staan.

Natuurliefhebbers zullen een vakantie op park La Ribeyre zeker willen overwegen. Het bevindt zich op een droomplek om de 80 vulkanen van de Auvergne te verkennen en in de talloze bergmeren te zwemmen.

56 parken in Frankrijk

De twee parken maken deel uit van Sandaya, waarmee Roompot vorig al een partnerschap afsloot. In totaal zal Roompot hiermee 55 parken in Frankrijk aanbieden en een park in ontwikkeling hebben. Eerder dit jaar kondigde Roompot namelijk aan dat het richting Frankrijk trekt. Het zal er volgend jaar een eigen park op een idyllische locatie aan de Middellandse Zee openen en exploiteren. De teller komt hiermee dus op 56 Franse parken te staan.

Bron: Roompotof kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN