woensdag 24 maart 2021

Roompot streamt nieuw digitaal animatieaanbod tot bij de gasten thuis

Animatie op parken zal er de komende jaren helemaal anders uitzien. Roompot zorgt dit jaar alvast voor een revolutie in de branche. Naast 100 nieuwe activiteiten op en rond het park introduceert het ook een digitaal animatieaanbod waarvan gasten op het park maar ook thuis het hele jaar kunnen genieten.

Negen dagen geleden kondigde Roompot aan dat het het zomerseizoen aftrapt met meer dan 100 nieuwe activiteiten voor jong en oud(er). Ruim 300 animatoren staan vanaf nu in voor ongeziene activiteiten die op maat van de gasten en elk park zijn ontwikkeld: van GPS-zoektochten tot vlogsessies en van SuperChef kookworkshops, waarin de kinderen o.a. een tompouce leren maken, tot de silent disco’s. Geen standaardpakket dat men overal terugvindt, maar een ongezien en uniek aanbod waarmee Roompot zich duidelijk in de vakantiebranche onderscheidt en voor een revolutie zorgt.  

Niet alleen op het park, maar ook thuis

De aankondiging van 100 nieuwe activiteiten van vorige week gold slechts als een aftrap van het seizoen. Vandaag kondigt de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland aan dat het ook een volledig digitaal animatieaanbod ontwikkelt voor zijn gasten. Voor op het park, maar ook voor thuis tijdens die 50 andere weken van het jaar. Vooraf, om alvast in de vakantiesfeer te komen of achteraf om dat heerlijke gevoel vast te houden.

bron: Roompot

of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN