zondag 14 maart 2021

Roompot gasten kunnen nu ook luxe kamperen bij de boer

Naar bed als het vuur uitgaat. Uit de veren als de haan kraait.

Roompot breidt zijn aanbod uit met 27 nieuwe locaties. Ditmaal geen vakantieparken, maar echte boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk waar gasten heerlijk in alle luxe en comfort van de sfeer op het platteland kunnen genieten. Roompot gaat hiervoor een exclusieve samenwerking aan met BoerenBed.


Als het coronavirus voor iets goed is geweest, dan is het wel dat men zijn eigen streek is gaan verkennen. Met gesloten winkels en horeca trokken heel wat gezinnen de voorbije maanden in de natuur en ontdekten zij dat je helemaal geen duizenden kilometers hoeft te reizen om mooie zaken te ontdekken. Tijdens die wandelingen werd wel eens vaker geopperd om binnenkort ook in de natuur te kamperen.

Luxe overnachten op de boerderij voor een onvergetelijke familievakantie

Roompot maakt dat vanaf dit jaar mogelijk. Het breidt zijn aanbod van meer dan 180 vakantieparken en 17.000 vakantieaccommodaties uit met 27 wel heel bijzondere locaties bij de boer!

Zeg niet zomaar boerderijen. Het zijn één voor één zorgvuldig geselecteerde kleinschalige locaties die een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen en kinderen bieden. Waar ze naar hartenlust van de boer, de dieren en de natuur kunnen leren, maar vooral het boerenbuitenleven met de rest van de familie kunnen ontdekken.

De 27 boerderijen liggen stuk voor stuk op prachtige locaties. Tijdens het verblijf maken de gasten deel uit van het boerenleven en zal de boer hen alles leren over het leven op de boerderij!  Zij beleven deze bijzondere vakantie met familie of vrienden op een unieke plek zonder poespas.

Naar bed als het vuur uitgaat. Uit de veren als de haan kraait.

De 27 locaties zijn er voor iedereen die houdt van de sfeer op het platteland, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. De gasten logeren bij de boer, op het erf, in mooie (kampeer)accommodaties.

Deze vakantie combineert het gevoel van kamperen met het comfort van een echt bed, keuken, douche en toilet. Licht wek je op, niet door op de schakelaar te drukken, maar door de kaarsen en olielampen aan te zetten. En koken gebeurt op een authentieke houtkachel. Wanneer de kids de leuke dag vol prikkels dan nog eens kunnen afsluiten met marshmellows boven het kampvuur, zal de vraag waarschijnlijk zelfs niet worden gesteld waar de tablet ligt en waarom er geen wifi is.

Eerste locaties boekbaar

Gasten kunnen een gezellige vakantie vanaf vandaag op www.roompot.nl/boerenbed boeken. De eerste 6 locaties in Nederland staan sinds vandaag op de website. In de komende weken volgen nog 21 locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Bron: Roompot


of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN