Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 22 september 2021

Ontdek dit najaar de vele culinaire hotspots met Roompot

De lekkerste Indian Summer in Nederland ooit

Misschien ben je er nog niet aan toe of misschien vind je het wel de mooiste tijd van het jaar, maar hoe dan ook het najaar is in aantocht. Omarm het nieuwe seizoen samen met Roompot. Met een lange bos- of strandwandeling in de avondzon en aansluitend een borrelplank vol heerlijks uit de streek in je eigen vakantiewoning, watervilla of designlodge van Roompot. Of schuif aan een gedekte tafel in een van de vele culinaire hotspots in de regio en ontdek bourgondisch Nederland dit jaar met Roompot. Van snoekbaars uit de Weerribben, tot meesterchocolade uit Belgisch Limburg. Het zou zomaar eens een heerlijke Indian Summer dichtbij huis kunnen worden!

Roompot Park Qurios Gulpen (regio Zuid-Limburg)

Een lang weekend midden in de natuur en toch vlakbij al het lekkers dat onze - misschien wel meest bourgondische provincie van Nederland – te bieden heeft? Dan zit je helemaal op je plek in het Roompot park in Gulpen. 

Roompot vakantiepark Schaijk (Noord-Brabant)

De bijzondere vakantiewoningen van vakantiepark Schaijk liggen aan de waterkant, midden in het bos of verscholen in het glooiende landschap. 

Roompot Park Eksel (Bosland, Belgisch Limburg)

Het splinternieuwe park Eksel is een fantastisch vertrekpunt voor een fietstocht met het gezin als de fanatieke mountainbiker. Er zijn tal van mooie fietsroutes in de buurt – één zelfs over een tien meter hoge fietsbrug waarop je door de boomtoppen manoeuvreert. 

Roompot Waterstaete Ossenzijl (regio Weerribben – Overijssel)

Op de grens tussen Noord-West-Overijssel en Friesland liggen de waterrijke natuurgebieden Wieden en Weerribben. Hier vind je Roompot Waterstaete Ossenzijl. Grote watervilla’s bieden allemaal een sjieke sloep, waarmee je zo naar alle hotspots vaart.

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad (Zeeuws-Vlaanderen)

Vind je luxe en exclusiviteit tijdens je vakantie belangrijk? Dan voel je je helemaal thuis bij Noordzee Résidence Cadzand-Bad te Zeeland. Hier word je ongestoord wakker met een kopje koffie op je beschutte privé tuinterras en sluit je de dag af met een strandwandeling, waarna je op je eigen steiger een lekker wijntje doet. De fijnproevers onder ons komen in Cadzand volop aan hun trekken. 


of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN