Roompot Vakantieparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 14 oktober 2022

Afstoten van 34 parken onderdeel van goedkeuring overname Landal door Roompot

De overname van Landal door Roompot komt dichterbij. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft als voorwaarde gesteld dat er afscheid moet worden genomen van de merken Hogenboom en Largo en dat er 34 Nederlandse parken als pakket moeten worden afgestoten – inclusief een basisstructuur om deze groep van parken te ondersteunen.


Baptiste de Outryve, woordvoerder van Roompot ligt toe: “Het is een harde eis van de ACM dat wij afscheid nemen van de merken Hogenboom en Largo. Dat betekent overigens niet dat ook alle parken die (oorspronkelijk) onder die merken vielen ook verkocht moeten worden. Er is een lijst met 34 parken opgesteld die samen met deze merken in een totaalpakket verkocht moeten worden. Daarbij wordt ook geëist dat er een basisstructuur wordt toegevoegd waarmee deze parken in de markt kunnen opereren.”

De betrokken partijen, Landal en Roompot betreuren het dat zij afscheid moeten nemen van 34 parken. De Outryve: ”We betreuren het dat wij afscheid moeten nemen van een deel van onze collega-parken.  Dat hadden we graag anders gezien. Maar dit is zeker geen reden om af te zien van de overname. Na de overname blijven er nog 191 – 34 = 157 parken in Nederland over. Personeel op de parken kan rekenen op voortzetting van hun contracten op basis van dezelfde voorwaarden als voorheen.”

Lijst van parken die worden afgestoten

bron en hele artikel: pretwerk


of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !