24 december 2019

Roompot bouwt meer dan 200 nieuwe vakantiewoningen in Breskens en Nieuwvliet

Roompot Vakanties plant meer dan 200 nieuwe vakantiewoningen in Breskens en Nieuwvliet te bouwen. De aantrekkelijke recreatiewoningen komen op de terreinen van bestaande campings die al deel uitmaken van de Roompot vakantieparken Beach Resort Nieuwvliet-Bad en Zeebad. Roompot komt hiermee de stijgende vraag naar comfortabele, kwaliteitsvolle en duurzame vakantiewoningen van vakantiegangers uit Nederland, Duitsland en België tegemoet en zal via deze herontwikkeling de bestaande terreinen opwaarderen.

Zeeland is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor heel wat Nederlanders, Duitsers en Belgen die de provincie steeds meer opzoeken voor een leuk weekend of een mooie langdurige vakantie met het gezin aan de kust. Fietsen, wandelen, naar het strand gaan, het staat allemaal op hun wenslijst en ze genieten er volop van. Daarbij spenderen ze ook een aanzienlijk deel van hun vakantiebudget bij lokale handelaars, horeca, attracties, etc.

Als tweede belangrijke evolutie ziet Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen en Europa’s nummer twee dat die gasten ook langer in de regio willen verblijven.  Een midweek of weekend worden al sneller een weekje en die week in de zomer wordt gemakkelijk 11 dagen of twee weken. Ook buiten de vakantieperiodes stijgt de bezetting op de parken hierdoor aanzienlijk. Gepaard met dat langer verblijf aan de kust, stijgt ook de vraag naar comfort, ruimte en een kwaliteitsvolle vakantiewoning die dit allemaal kan bieden.

Uitbreiding van vakantieparken Zeebad en Beach Resort Nieuwvliet-Bad
Om die verwachtingen van gasten positief te kunnen beantwoorden plant Roompot Vakanties in 2021 de parken Zeebad (Breskens) en Beach Resort Nieuwvliet-Bad (Nieuwvliet) uit te breiden. Op die manier komen er op Roompot vakantieparken Zeebad zo’n 150 vakantiewoningen en Beach Resort Nieuwvliet-Bad zo’n 70 tot 80 kwaliteitsvolle vakantieverblijven bij.

Bron: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten