31 december 2019

Roompot: 'Standplaatshouders eerder informeren kon niet door stikstofproblematiek'

De huurders van een staanplaats op de Roompot-parken in Breskens en Nieuwvliet konden niet eerder geïnformeerd worden over de toekomstplannen, vanwege de onduidelijkheid rondom de impact van stikstofuitstoot. Dat laat Roompot weten, die daardoor de beslissing voor de nieuwbouw pas in december kon nemen en daarom de huurders pas vlak voor de kerstdagen ingelicht heeft dat ze moeten vertrekken.

Beroering in vakantiepark Breskens

Het nieuws dat staanplaatsen plek moeten maken voor bungalows heeft tot veel beroering geleid op de beide parken, vooral in Breskens. Naar schatting dertig families voelen zich daar zwaar gedupeerd. Zij hebben dit jaar allemaal een chalet gekocht of overgenomen en huren daarvoor een staanplaats op Camping Zeebad. Een investering die voor sommigen oploopt tot bijna 90.000 euro.

Bedrogen
Ze voelen zich bedrogen omdat ze voordat ze tot de koop overgingen expliciet hebben gevraagd naar aanstaande grote veranderingen op het park. Die zouden er niet zijn, op een paar kleine werkzaamheden op het park na. Nu blijkt dat de onduidelijkheid rondom de uitstoot van stikstof de oorzaak is dat zelfs het parkmanagement niet op de hoogte was van de veranderingen, zegt woordvoerder van Roompot Baptiste van Outryve.

Bron en hele artikel: Omroep Zeeland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten