3 maart 2020

Roompot gasten vinden verloren sieraden sneller terug dankzij partnership met Stichting Gevonden-Verloren

Vakantiegangers hebben voortaan een grotere kans dat ze hun verloren dierbare sieraden terugvinden op een van de Roompot vakantieparken. De grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland gaat hiervoor een partnership aan met de Stichting Gevonden-Verloren die actief op zoek gaat naar waardevolle spullen. De dienst is gratis, men betaalt alleen de reiskosten van de vrijwilliger.

Een trouwring, armband of sieraad verliezen is bijzonder onprettig. Vaak zit er ook een emotioneel verhaal of een herinnering vast aan het verloren item. Wanneer dat op vakantie gebeurt, kan het de vakantiesfeer snel verstoren.Wekelijks staat wel iemand aan de receptie van een van de meer dan 150 vakantieparken met de vraag of men een verloren ring, armband, ander sieraad of mobiele telefoon, waarop heel wat leuke herinneringen staan, heeft gevonden. De schoonmaakdienst en/of andere medewerkers van Roompot doen hun best om het verloren item terug te vinden, maar zonder garantie op resultaat.

Vrijwilligers met gespecialiseerde apparatuur
Om gasten dat zalige vakantiegevoel snel terug te kunnen laten beleven, gaat Roompot een partnership aan met de Stichting Gevonden-Verloren. De vrijwilligers van de stichting werken op afroep, nadat de vakantieganger of een Roompot-medewerker hen heeft gemeld dat een waardevol of dierbaar stuk verloren is geraakt.

Vrijwilligers van de stichting beschikken over metaaldetectoren en ander gespecialiseerd materiaal zoals pinpointers, sterke magneten en magneten waarmee ze die ring, ketting, mobiele telefoon, … snel kunnen terugvinden.

Eenvoudig aangevraagd
Gasten van Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen kunnen rechtstreeks telefonisch of online contact opnemen met de stichting, die dan zijn lokale vrijwilligers uitstuurt. De stichting contacteren is eenvoudig: dit kan op hun website, per e-mail of telefonisch via de volgende gegevens:

Website: https://www.gevonden-verloren.nl/
Telefonisch: 0629067470 of 0629413407
E-mail: info@gevonden-verloren.nl
De stichting probeert elk bericht binnen het uur te beantwoorden.

Bron: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten