16 maart 2020

Update Corona: Roompot parken open, maar zwembad, animatie en restaurants gesloten.

Roompot Vakanties volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons heeft. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Roompot parken zijn nog gewoon open:
"Hoewel onze parken in gebieden liggen waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten."

  • Indien u uw vakantie vanwege het coronavirus toch wil omboeken, dan kan dat naar een latere datum. Indien u wil annuleren, hanteert Roompot de geldende voorwaarden.
  • Op alle vakantieparken heeft Roompot ook de animatie, kidsclub, zwembad, wellness en de restaurants tot 6 april gesloten. Op de Roompot vakantieparken zijn de winkel, de fietsverhuur en de snackbar wel open.
Bron: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten