28 maart 2020

Roompot Vakantiepark Schaijk in Noord-Brabant stelt 15 woningen ter beschikking aan ondersteunend ziekenhuispersoneel

Vakantiepark SchaijkHet Noord-Brabantse Roompot Vakantiepark Schaijk stelt vanaf dit weekend 15 vakantiewoningen ter beschikking aan het ondersteunend personeel van het ziekenhuis Bernhoven. 

Door de grote drukte en de lange werkuren door het coronavirus is het woon-werkverkeer voor velen een grote last. Indien de capaciteit van het park verder zou dalen, sluit het Roompot vakantiepark niet uit dat het nog extra woningen aan het ziekenhuis en Brabant Zorg kosteloos zal aanbieden.

Door de coronacrisis is het erg druk in de Noord-Brabantse ziekenhuizen. Artsen en het ondersteunend personeel werken hierdoor lange dagen. Hun aanwezigheid is dan ook van levensgroot belang voor vele patiënten. Hun woon-werkverkeer kan voor het ondersteunend personeel in vele gevallen een grote last zijn, zeker na een extra lange shift.

15 vakantiewoningen in vakantiepark Schaijk voor ziekenhuispersoneel

De inzet van het ziekenhuispersoneel is ook ondernemer Charles Veerkamp van het Roompot Vakantiepark in het gelijknamige Schaijk niet ongemerkt voorbijgegaan. Erkentelijk voor wat zij voor de patiënten en bewoners voor de regio doen, stelt hij vanaf dit weekend 15 van zijn vakantiewoningen ter beschikking aan het ondersteunend ziekenhuispersoneel.

Deze woningen worden in normale tijden verhuurd aan gezinnen die van het prachtige park en de regio willen genieten. De rust gunt hij nu aan het ondersteunend ziekenhuispersoneel.

Bron: Roompot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten